miércoles, 29 de junio de 2011

Mostra del llibre anarquista a Barcelona. Fins al 3 de Juliol


Publicat el 29 juny 2011 per cornella

Salut companys/es, us passem el programa de la Mostra del Llibre que realitzen diferents companys/es i individualitats llibertàries. Com sempre, molt interessant!
On es realitzaran? Clica aquí
http://www.llibreanarquista.net


Programa d’activitats
Dilluns 27
FELLA

19:30 h
La colonització primària i el racionalisme com a enemic
Presentació de 23 Tesis en Torno a la Revuelta a càrrec del seu autor Peter Gelderloos.

Dimarts 28
Casa de la Solidaritat

19:30 h
Dels estius de l’amor a l’amor armat
Intervenció a càrrec de Ben Morea, membre de Black Mask/Motherfuckers (EEUU).

Dimecres 29
Ateneu Llibertari del Casc Antic

19:30 h
Mutar o Morir
Presentació de Política Estúpida: Reflexiones a quemarropa (Aldarull Edicions) a càrrec del seu autor Ángel F. Bueno i Daniel Inalámbrico.

Dijous 30
FELLA

19:30 h
CNT: les primeres passes
Presentació de La CNT en pie. Fundación y consolidación anarcosindicalista (1910-1931) (Edicions Anòmia) a càrrec del seu autor Carles Sanz i La CNT y la Revolución Social, 1931-1939 (CNT-AIT Sabadell) a càrrec de Marciano Cárdaba.

Divendres 1
Ateneu Llibertari del Casc Antic

19:30 h
Quan la guerra és la pau
Presentació del llibre Si vis pacem. Repensar el antimilitarismo en la época de la guerra permanente (Bardo Ediciones) i xerrada sobre militarització a càrrec d’alguns participants de les jornades antimilitaristes de Barcelona del 2010.

Dissabte 2
Rambla del Raval

11:00 h
La distopia tecnològica
Presentació de El mito de la máquina i El pentágono del poder (Pepitas de Calabaza) de Lewis Mumford a càrrec del seu traductor Javier Rodríguez Hidalgo. El salario del gigante (Pepitas de Calabaza), presentació del seu autor José Ardillo.

13:00 h
Deixar d’esperar la revolució per viure la revolta
Taula entorn a l’insurreccionalisme, teoria i experiències.

14:30 h
Menjar vegà

16:30 h
Publicacions Intermitents
Presentació de les publicacions Terra Cremada, Vísceras i Putas e insumisas.

18:30 h
De Txernòbil a Fukushima
Presentació dels llibres Chernoblues. De la servidumbre voluntaria a la necesidad de servidumbre (Malapata Ediciones & BS Hermanos Quero) de Roger Belbéoch, Catastrofismo. Administración del desastre y sumisión sostenible de René Riesel i Jaime Semprún, i d’aquest últim també La nuclearización del mundo (Pepitas de Calabaza) a càrrec de Javier Rodríguez, Emilio Ayllón i Helios.

Diumenge 3

Rambla del Raval

11:00 h
20 anys d’edició i distribució alternativa
Taula Rodona amb motiu del 20 aniversari de Virus Editorial. Hi participaran: Virus Editorial, La Malatesta, Gatazka Gunea i Traficantes de Sueños.

13:00 h
A la recerca d’una base teòrica
Presentació del llibre Fragmentos de Antropología Anarquista (Virus Editorial) de David Graeber a càrrec d’Adela García (professora d’Antropologia Social de la UB) i Pablo Romero (activista i estudiant d’antropologia).

14:30 h
Menjar vegà

16:30 h
Anarquisme, violència i il·legalitat
Presentació de Oleadas de terroristas: una crítica a la teoría de las oleadas terroristas a partir del análisis comparativo entre el terror anarquista y el fascista (Aldarull Edicions) a càrrec de Francisco de Paula Fernández Gómez i Enemies of society: an anthology of individualist & egoist thought (Ardent Press-EEUU) a càrrec del seu autor, Aragorn.

http://www.llibreanarquista.net

No hay comentarios: