sábado, 9 de octubre de 2010

Concentración en el cortes inglés de cornellà-almeda el 09/10/2010 a las 18.30h.

SUBCONTRACTES A LA GENERALITAT, PRECARIETAT LABORAL, DISCRIMINACIÓ SINDICAL, INFORMÀTICA PROSTITUÏDA, AMIGUISME EMPRESARIAL ...


El Delegat Sindical de CNT-AIT en Sermicro va ser sancionat el passat mes d’agost amb una setmana de sanció de treball i sou. El motiu de la setmana de sanció segons les empreses es realitzar vacances sense comunicar-ho. Cosa que no és certa ja que les empreses en tenien constància. Una sanció on l’objectiu final és discriminar i fer fora al delegat Dani que porta treballant més de 4 anys al Departament de Cultura de la Generalitat.
Aquesta sanció ve provocada perquè el delegat Dani i els companys de secció vàrem denunciar una cessió il·legal de treballadors entre empreses el passat mes de març. Això vol dir que el Departament de Cultura de la Generalitat adjudica un concurs públic a Informática El Corte Inglés i que aquesta multinacional contracta a la vegada a Nextret S.L i a Sermicro S.A. , que forma part del Grupo ACS de Florentino Pérez. A totes aquestes empreses, incloses la Generalitat, que funciona com a “empresa”, els importa un rave els treballadors i han decidit canviar-nos a las Oficines d’Informàtica el Corte Inglés al Poble Nou. El més curiós de tot això és que hi ha un seguit de responsables i pilotes que no es mouran de Rambla Santa Mònica 14, cosa que és injusta, uns sí i uns altres no.
Per ser més clars: ens mouran als que guanyem menys de 900 €/mes. A banda de tot això, el Departament de Cultura es nega a facilitar-li una pantalla més gran al company Dani del Punt d’atenció l’Usuari (PAU), que té problemes de visió.
La Generalitat regala quantitats milionàries a aquestes empreses que es subcontracten amb diners públics i el treballador, per ser clar, cobra una veritable misèria.
A quines empreses la Generalitat de Catalunya regala els diners?
Informática EL Corte Inglés: o sigui el “Corte Inglés” , una de les Multinacionals a nivell nacional amb interessos accionarials dins de les empreses Espanyoles Armamentístiques.
Sermicro: És una de les 880 empreses de Serveis del Grupo ACS
de Florentino Pérez.

No hay comentarios: