viernes, 23 de abril de 2010

Cròniques de les 4 últimes concentracions de CNT Cornellà.


A continuació us passem les cròniques de les quatre últimes concentracions realitzades en solidaritat amb els diferents conflictes d'arreu de la peninsula.

El passat 12 de març es va realitzar una concentració als supermercats DIA de la població de Viladecans en solidaritat amb el conflicte que la CNT manté a Cádiz.

Vam anar-hi més d’una desena de companys/es i vam comptar amb la complicitat de veins i veines de la zona. Es van repartir 500 octavetes informatives i es va parlar amb els i les empleades de l’estambliment. Com no, la policia va apareixer, però al comprovar que la nostra acció era legal i que no impediem el pas, va marxar per allà on havia vingut.

+info del conflicte : http://cntsovcadiz.blogspot.com/

El divendres 19 de març per la seva banda, ens vam concentrar al Gros Mercat de Sant Boi de Llobregat en solidaritat amb l’acomiadat d’aquesta empresa a Logroño amb la qual la CNT manté conflicte. Es van repartir octavetes d’informació del conflicte i es va parlar amb un membre del Comité d’empresa així com amb empleats del centre.

Ens van dir que ja coneixien el cas ja que els seus faxs i e-mails estaben atapaits per les mostres de solidaritat amb el company acomiadat i de rebuig a les pràctiques antiobreres d’aquesta empresa. En aquest cas no vam patir la presència policial.

+info del conflicte : www.aragon.cnt.es

El divendres 26 de març i en resposta a la crida de CNT Zaragoza d’un dia de lluita contra la ETT Start People, vam anar a ferli una visita a aquesta empresa esclavista a Sant Andreu de la Barca. Lamentablement vam trobar la ETT tancada i amb una dotació policial a les seves portes. Això no ens va impedir omplir els carrers del voltant, cotxes i tendes de pamflets informant del conflicte, i decorar la ETT (un cop van marxar els gossos guardians) i els fanals amb enganxines per la defensa dels nostres drets.

+info del conflicte : www.aragon.cnt.es

El passat divendres 9 d’abril vam realitzar una concentració amb un bon número de companys/es davant la ETT EULEN, a Cornellà, en solidaritat amb el conflicte que estan duent a terme els i les companyes de CNT Córdoba. Vam desplegar una pancarta a la porta de l’establiment i vam repartir mil octavetes en poc més d’una hora, gràcies a la bona siutació de l’oficina a la ciutat, situada a un lloc molt cèntric. Tot i que la ETT restava tancada, a les 18h encara es trobaven al seu interior dos oficinistes a les que vam donar la octaveta, i al cap d’una estona va sortir l’encarregada a la qual es va informar del conflicte, al que va respondre que informaria als seus superiors.

+info del conflicte : www.cordoba.cnt.es

Amb tot això volem deixar clar que no callarem, que allà on hi hagi represió cap a la classe treballadora, hi haurà la resposta de la CNT, ahir, avui i sempre, anarcosindicalisme ! Seguirem fent totes les accions que estiguin a les nostres mans.

CNT en marxa! CNT en lluita!

CNT-AIT Cornellà i comarca

c/Florida n.40 local

Metro L5 Gavarra

cntcornella@cnt.es www.cnt.es/cornella

No hay comentarios: