lunes, 18 de julio de 2011

Aturem les retallades

El passat dia 15 de Juny es van començar a debatre al Parlament de Catalunya els nous pressupostos de la Generalitat per a l’any 2011 i 2012.

Amb l'agreujament de la crisis Capitalista dels especuladors banquers, la classe política havia de triar entre retallar els DRETS socials de la ciutadania o seguir afavorint el benefici empresarial i de la BANCA i, un cop més, han triat les retallades socials, que carreguen sobre nosaltres la sortida d’una crisi que no hem creat.

Indigna’t, signa, mobilitza’t! Juntes i junts ho podem fer!


Ajuda'ns a recollir signatures, descarrega't AQUÍ el full.


--------------------- ACTUA! ------------------

http://acampadadebarcelona.org/index.php?option=com_content&view=article&id=128&Itemid=172&lang=ca


Els milers d’Indignades i Indignats d’arreu del territori no tolerarem que el Govern i la patronal destrueixin els serveis de salut universals i públics sota la falsa excusa que aquesta és la sortida a la crisi. A la degradació que s’està produint en la sanitat se li afegeixen els atacs contra l’ensenyament públic, gratuït i universal i, entre d’altres, contra els serveis socials. La salut, l’educació i el benestar social no són negocis! Són drets bàsics que han de ser defensats per la comunitat sanitària i educativa, així com per les usuàries i usuaris, que som totes i tots!

Els polítics menteixen quan diuen que les retallades són inevitables. ¿Per què hem de suportar aquesta situació si tan sols amb el 17,39% del benefici que han obtingut les empreses de l’Ibex-35 n'hi hauria prou per revertir l'impacte negatiu de les retallades socials aplicades al 2010 i 2011? Nosaltres no som responsables d'aquesta crisi, i no estem disposades a pagar-ne els seus costos, menys encara, quan aquells que l'han ocasionat són els principals beneficiaris d'aquestes mesures antisocials.

Per què no, en comptes de retallar en drets socials, s’augmenten els impostos dels rics i de les empreses? Per què no gravar les transaccions financeres i, particularment, les que tenen com a únic objectiu l’especulació?

Per què no invertir en aquests moments de crisi en el sector públic per crear llocs de treball sostenibles i adreçar les creixents necessitats i demandes de la població?

Des del moviment dels Indignats i les Indignades a Catalunya fem una crida a continuar la protesta contra les retallades i els pressupostos que el liberalisme salvatge amb la connivència dels polítics ens imposen. Us convidem a reflectir aquí el vostre rebuig i fer circular aquesta iniciativa entre tots els vostres contactes: família, veïnes, amics, companyes de feina, coneguts, etc per a demostrar que aquestes retallades són antidemocràtiques i inadmissibles. També us convidem a unir-vos amb nosaltres en la nostra protesta al carrer per seguir construint propostes i alternatives a això que “li diuen democràcia però no és!”.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Marcha Popular Indignada: Notícies i convocatòriesDesde la marxa popular indignada ens arriben notícies, les columnes van avançant i arribaran a Madrid el dia 23 de juliol on s’està preparant una gran rebuda. El diumenge 24 està convocada una manifestació.

Trobareu més info al següent article del seu blog:

http://marchapopularindignada.wordpress.com/2011/07/14/llegamos-a-madrid-el-23-gran-manifestacion-el-24/

A continuació un extracte:

Las marchas indignadas llegarán a Madrid a lo largo del día 23 en 5 (o 6) columnas y serán recibidas por los barrios:
Quienes vienen del Norte, en el parque del Norte (detrás del Hospital La Paz).
Quienes vienen del Noreste, en el Parque de San Blas.
Quienes vienen del Este, en Vallecas.
Quienes vienen del Sur, en Parquesur.
Quienes vienen del Noroeste, en el Parque del Oeste.

Las asambleas de barrio se están organizando para recibir a las personas que vienen andando y atenderles durante todo el día. Por la tarde, estas columnas partirán de cada barrio a la hora necesaria para llegar todas a la vez a la Puerta del Sol a las 21h. Se está preparando una bienvenida en Sol de la que se encargan las comisiones de Acampada Sol.

http://acampadabcn.wordpress.com/

No hay comentarios: