viernes, 19 de marzo de 2010

Jornades per la coordinació de les lluites al Baix Llobregat. 20 i 21 de Març al CSO Laforsa
Dia rere dia, són moltes les lluites que treballen en el Baix Llobregat, en diferents àmbits, a cada poble i ciutat, però tots i totes tenim una cosa en comú, el nostre enemic: el capital i les seves diferents cares. Després de molts anys, i de molts intents de coordinar les diferents lluites que és donen dins la comarca, ens tornem a trobar amb la necessitat de buscar maneres i espais comuns de lluita i reflexió. La situació actual, on la precarització de la vida, l’atur, i les desigualtats socials afecten cada vegada més a tots i totes, és hora de començar a treballar de manera més unitària, cada un fent el seu treball, però totes juntes amb un objectiu comú; despertar la ment i crear consciència, per poder fer front als atacs constants del capital.Dia rere dia, són moltes les lluites que treballen en el Baix Llobregat, en diferents àmbits, a cada poble i ciutat, però tots i totes tenim una cosa en comú, el nostre enemic: el capital i les seves diferents cares. Després de molts anys, i de molts intents de coordinar les diferents lluites que és donen dins la comarca, ens tornem a trobar amb la necessitat de buscar maneres i espais comuns de lluita i reflexió. La situació actual, on la precarització de la vida, l’atur, i les desigualtats socials afecten cada vegada més a tots i totes, és hora de començar a treballar de manera més unitària, cada un fent el seu treball, però totes juntes amb un objectiu comú; despertar la ment i crear consciència, per poder fer front als atacs constants del capital.

Així doncs , diversos col•lectius del baix Llobregat, ens em començat a reunir amb l’objectiu de trobar els canals mes idonis per aconseguir una coordinació en les lluites de la nostre estimada comarca. Per això em començat per preparar unes jornades, en les quals, les diferents lluites, expressaran les seves inquietuds i problemes,... el passat, present i futur dels nostres col•lectius. A partir d’aquí obrirem el debat, per tal de reconèixer els punts que tenim en comú i les lluites que entre totes podríem tirar endavant, així com trobar la manera de coordinar el dia a dia de les diferents lluites.

Tot i que les jornades són en clau comarcal, tenim clar que el que passa al Baix Llobregat, també passa a la resta de comarques, i que les lluites són les mateixes arreu. Per això creiem que com més gent participi a les jornades més enriquidors seran els debats i per tant més coherent podrà ser la nostre resposta. Per tant us convidem a participar activament de les jornades, que es realitzaran el 20 i 21 de març al CSO Laforsa (AV/ la Fama Nº 43 de Korneyà). A part de participar de les xerrades, activitats i debats hi haurà un espai destinat a paradetes informatives de les diverses lluites del Baix Llobregat i d’arreu, així que si algun col•lectiu vol venir a muntar la seva parada informativa, tindria que enviar un correu per tal de guardar-li plaça, i a poder ser avanç del dia 2 de Març (al correu lluitesdelbaix@moviments.net).

Programa de Jornades de les lluites del Baix Llobregat

Dissabte 20 de Març:
-10h. Presentació col•lectius
-14h. Dinar
-16h. Taller de dinàmica de debat
-17:30h. Teatre PATILLA (improvisació)
-18:30h. Vídeo “O todos o ninguno”
-22h. Tapes variades i cantautor

Diumenge 21 de Març:
-9:30h. Esmorzar
-10h. Debats. Passat i present de les lluites
-14h. Dinar
-15:30 Debats. Futur (cap a on anem

No hay comentarios: