jueves, 17 de febrero de 2011

nova assessoria jurídica laboral per a joves al servei d’informació el punt

Una buena noticia que hemos encontrado en la revista-panfleto del ayuntamiento de sant boi(VIURE  A SANT BOI),os dejamos con ella(para los no catalano parlantes,la podéis traducir con el google traductor)

L’explicació de l’Assessoria Jurídica es pot trobar a fulls informatius i a www.joven-tutsantboi.cat i ets jove d’entre 16 i 35 anys i tens un dubte sobre
temes jurídics i laborals pots plantejar-lo al Servei d’Informació Juvenil El Punt, on, a partir del 10 de febrer,entra en servei una assessoria jurídica laboral. S’hi resoldran preguntes sobre contractes laborals, acomiadaments, ajudes i subvencions, tràmits, permisos, sancions,préstecs, contractes de lloguer, etc.
L’atenció es farà de manera presencial (Can Massallera),per telèfon (93 652 98 43) o per correu electrònic (elpunt@santboi.cat), els dijous de 16 a 20 hores.
El servei forma part del projecte Dones Joves i Precarietat Laboral (Aurora), que respon al compromís polític de donar suport a l’emancipació i l’autonomia de la ciutadania.

No hay comentarios: