viernes, 4 de febrero de 2011

Cartell i text per l'Assemblea General del dissabte 5 de febrer

Ja està disponible el text cridant a participar a l'Assemblea General, organitzada per l'Assemblea de Barcelona, que tindrà lloc a la ciutat de Barcelona el dia 5 de febrer a les 5 de la tarda. També està disponible el cartell de la convocatòria.



Un dels objectius d'aquesta Assemblea General és recollir part dels fruits de les mobilitzacions, llençades des de l'Assemblea de Barcelona i els seus voltants, en contra de la retallada de les pensions públiques. Volem que la gent que no vol quedar-se quieta trobi on mobilitzar-se i poder, al mateix temps, alimentar les lluites i assemblees de barri. Per tant, feu-ne el màxim de difusió possible (amics, companyes, pàgines web, etc.). Gràcies!

Cartell i crida a continuació...



ASSEMBLEA GENERAL A LA CIUTAT DE BARCELONA!
CRIDA A LA PARTICIPACIÓ

Del que tinc por es de la teva por,
de que ho vegis tot igual
(o que tot et resulti indiferent)

El "pensionazo" tira endavant, el més rics exigeixen. Ja s'han fet amb el nostre precari present i amb un futur que, d'incert, pràcticament no existeix. Ho volen tot i no troben oposició.

Ara, amb la retallada del sistema públic de pensions, amb els nous càlculs, les ja per si ridícules pensions seran un gens menyspreable 25% més miserables. Ara, amb la nova retallada, tindrem que treballar més, fins els 67, per cobrar molt menys. I els que compten amb un possible pla de pensions privats, si són dels "afortunats" que de moment s'ho poden permetre, felicitats: en els últims 10 anys el 93% dels plans de pensions no ha pujat per sobre de la inflació. Què tens a perdre quan t'ho han robat tot?

Les nostres pensions s'esfumen alhora que ens condemnen a treballar, en el mercat negre, fins l'últim dels nostres dies (com anem tant sobrats de llocs de treball!). Els empresaris-tauró es refreguen les mans. I Zapatero riu amb Botin, que s'endurà 21 milions d'euros quan es jubili. Unió Europea, Banc Mundial, FMI, OCDE, partits d'aquí i d'allà, cúpules dels sindicats majoritaris... ens han venut al millor postor. I a qui ningú es mou. Ningú???

Des de la tele ens volen fer creure que som sumisses. Que aquí ningú es mou, tothom traga, no sigui que condeixin els exemples. Però no és cert. Hi ha gent que, amb dignitat, ha donat la cara. A Catalunya va haver-hi una vaga general i jornada de lluita el darrer 27 de gener; i moltes, MOLTES, vàrem estar-hi. La manifestació del 22 de gener, organitzada per l'Assemblea de Barcelona i convocada per totes les assemblees i plataformes populars d'arreu del territori, tot i desallotjaments il·legals (utilització dels mossos d'esquadra per lluïment personal), va ser un rotund èxit. A Iruña, desprès d'una manifestació en contra del "pensionazo" d'aquest cap de setmana, s'ha intentat obrir, alliberar, una altra Casa de la Vaga. I es que això no ha fet només que començar.

Si ells es fan forts, nosaltres també! Ens dóna igual que els mitjans d'incomunicació ens criminalitzin. Ens dóna igual que silenciïn les nostres victòries (com el recent desnonament aturat per l'Assemblea de Nou Barris, per exemple). El que ens importa és créixer, continuar creixent. Ells són insaciables, ho volen tot i no s'aturaran desprès del "pensionazo". I nosaltres??? Nosaltres volem que vingueu, que digueu la vostra; que us sentiu concernides i part activa. Encara queden molts desnonaments que aturar, moltes campanyes que llançar (llum, transports...), molts espais a alliberar. I no ens pensem aturar! ... perquè juntes ho podem tot.

Per això us convidem a l'Assemblea General de l'Assemblea de Barcelona que tindrà lloc aquest dissabte 5 de febrer a les 5 de la tarda. Tothom suma. Vine! És hora de començar a crear resistències.

ASSEMBLEA GENERAL DE L'ASSEMBLEA DE BARCELONA
Dissabte 5 a les 17h al carrer (Av. Mistral amb Calàbria)

No hi faltis!!!



Cartell IV Assemblea General de l'Assemblea de Barcelona



Extraído de Assemblea de Barcelona

No hay comentarios: