martes, 29 de marzo de 2011

La CNT es manifesta al interior de gran via 2 en contra de INTERNITY


Publicat el 27 març 2011 per cornella

La CNT de Barcelona continua amb les accions en contra de l’empresa INTERNITY, distribuïdora VODAFONE, rebutjant l’acomiadament de la delegada de la Secció Sindical. En ubicar-se la botiga a l’interior del centre comercial Gran Via 2, l’empresa ha contínuament reprimit els intents de concentrar-se en les portes del centre de treball. Per aquests motius, el Sindicat va decidir tirar endavant un acte pacífic per demostrar a l’empresa que no ens deixem acovardir per les seves tàctiques intimidatòries, i que, si no readmetre a la nostra companya, la CNT seguirà intensificant les seves accions.

Així, el passat dijous 24 de març, mentre que un grup de companys desplegava una pancarta davant de la botiga, unes quaranta persones ingressaven marxant a l’interior del centre comercial exigint la readmissió de la delegada acomiadada i convidant a boicotejar VODAFONE. Finalment, la manifestació va arribar a les portes de la botiga, on es van exposar les nostres raons a través de megafonia i es van repartir octavetes a la gent i als treballadors del centre comercial, convidant-los a organitzar-se i plantar cara a l’abús patronal.

Com era d’esperar, la policia no va trigar a arribar; evidentment, no per combatre les constants i contínues violacions dels drets laborals que realitza l’empresa, sinó per reprimir els treballadors que pacíficament expressaven la seva solidaritat amb la nostra companya. Després d’algunes negociacions, es va acordar traslladar-nos a les afores del recinte, no sense abans improvisar una nova manifestació pels passadissos de Gran Via 2, que va concloure amb sengles concentracions en les diferents portes del centre comercial.

Voldríem agrair el suport dels companys i companyes de Revolta Global, així com de diferents sindicats de la nostra regional, ja que la seva presència va ser fonamental per a l’èxit de l’acció. Aquesta ha estat una demostració més per a l’empresa que la nostra companya no està sola, sinó que compta amb un sindicat al darrere que no està disposat a rendir-se ni a deixar-se comprar. Un sindicat, com sempre, obert al diàleg, però que no deixarà de lluitar fins que l’empresa readmeti a la nostra delegada i acabi amb les seves pràctiques de repressió sindical.

Per tots aquests motius, fem un nou crida als treballadors i treballadores a BOICOTEJAR a INTERNITY i abstenir-se de comprar els seus productes.

No hay comentarios: