viernes, 20 de febrero de 2009

Manifestació 21 Febrer Sant Just Desvern Vaga Jardineria

La Federació Local de Sindicats de Barcelona de la C.N.T. convoca el proper dissabte 21 de febrer una manifestació de suport a la vaga que estan portant a terme els jardiners del Sant Just Desvern.

2009-02-13
Agència Confederal de Barcelona

La Federació Local de Sindicats de Barcelona de la C.N.T. convoca el proper dissabte 21 de febreruna manifestació de suport a la vaga que estan portant a terme els jardiners del Sant Just Desvern.

Els treballadors, en vaga durant tot el mes de febrer, estan lluitant per un treball digne, la readmissió dels acomiadats per repressió sindical i per millores en el servei municipal de jardineria; un servei que va ser privatitzat per l'Ajuntament fa pocs anys.

Avui, són els propis treballadors qui estan reivindicant una millora del servei. Un servei que, tot ser per a la comunitat de Sant Just Desvern, està essent defensat pels propis treballadors deixant en evidència a l'Ajuntament del PSC i ICV-EUiA.

És per això que els treballadors necessiten del teu suport, perquè aquesta està essent una lluita desigual en la que l'empresa ACSA està portant esquirols per a boicotejar la vaga, i en la que l'Administració ha donat l'esquena als únics que de veritat han defensat un servei públic de qualitat.

Caixa de Resistència: 2100-1183-30-0100567498 LA CAIXA

No hay comentarios: