martes, 27 de enero de 2009

Familiars, Amics i amigues!!!!!!!! Dimecres 28 de Gener de 2009, a les 18 hores Concentració Solidaria amb la Treballadora Embarassada Acomiadada

Davant de la botiga ECOESPAI (Carrer Prim 131, Badalona)

Esther i Jo(Sergi) hem decidit a la nostre assemblea, unes poques recomenacions als assistents:
Recomanem anar tots identificats, ja sigui el DNI,Passaport, Carnet de la Biblioteca o del Club Super 3. No volem que "els que ja sabeu" es puguin agafar a qualsevol cosa i fer-nos la guitza. (Ex. En Sergi amb 18 anys per recolzar una concentració de Currelas, de forma pacífica i no portar document identificatiu, va ser portat per primer cop a identificar-se al Cuartelillo-ara desaparegut).
La voluntat és que sigui una concentració pacífica i presencial-informativa. No respondrem a cap provocació (Cosa que no creiem que passi, doncs prou feines tindràn amb la poca vergonya que els hi quedi). - Ens situarem a la borera del davant de la botiga, passat el carrer. On deixarem sempre via lliure per el pas de vianants. Això és molt important, doncs també ens podrien cridar l´atenció per estar "Ocupant la Via Pública" sense autorització.- La Concentració tindrà una durada de una hora, de 18h-19h. Abans, durant i després es difondran les octavetes adjuntades.Agraïm la vostre presència, però si no podeu venir, us entenem i agraïm igualment la vostre solidaritat.Gràcies i ens veiem dimecres.

Sergi i Esther

El Greuge ha de ser resolt!!!!!!Salut i Readmissió!!!!!

No hay comentarios: